Mercy Me: Almost There (2001)

Levy, jota on myyty yli 2 miljoona kappaletta. Sisältää hitin "I Can Only Imagine",
  1. I Worship You
  2. Here I Am
  3. On My Way To You
  4. How Great Is Your Love
  5. I Can Only Imagine
  6. Bless Me Indeed
  7. Cannot Say Enough
  8. House Of God
  9. Call To Worship
  10. Fall Down
  11. In You