Crouch, Andrae: I''ll Be Thinking Of You

Julkaisupäivö 1993
Levymerkki Lynor
 1. I'll Be Thinking Of You
2. I've Got The Best
3. Touch Me
4. Lookin' For You
5. Bringin' Back The Sunshine
6. Jesus Is Lord
7. The Love Medley: There's No Hatred / Let The Same Spirit / There's No Hatred (reprise)
8. Dreamin'
Crouchin kaupallinen läpimurtolevy, josta sai myös Grammy-palkinnon.