Rebecca St James - If I Had One Chance To Tell You Something (Special Edition CD+DVD)

Rebeccan paluu rokkaaville juurilleen. Mukana bonus-DVD, joka sisältää live-esitykset 6 kappaleesta.

01.  God Help Me  
02.  Alive  
03.  You Are Loved  
04.  Shadowlands  
05.  Love Being Loved By You  
06.  I Need You  
07.  Beautiful Stranger  
08.  Thank You  
09.  Take All Of Me  
10.  Forgive Me  
11.  I Can Trust You  
12.  Lest I Forget